Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργείο. Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται για περισσότερο από δέκα χρόνια, εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής. Υπάρχουν και δύο επίσημες μελέτες του πανεπιστημίου Harvard και της Μασαχουσέτης, οι οποίες αποδεικνύουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της μεθόδου. Η όλη διαδικασία γίνεται σε τρία στάδια. Στο πρώτο στάδιο, με την βοήθεια των τεσσάρων ειδικών κεφαλών, έχουμε εισρόφηση του λιπώδους ιστού και μείωση της αιματικής κυκλοφορίας, εξαιτίας της υποπίεσης. Στο δεύτερο στάδιο, το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη από -5⁰ ως -10⁰ C. Αυτή η διαδικασία, οδηγεί τα λιποκύτταρα στην κρυσταλλοποίησή τους. Στο τελευταίο στάδιο τα λιποκύτταρα διαλύονται κατά τη διαδικασία της απόπτωσής τους. Σε μικρό χρονικό διάστημα, θα παρατηρήσετε μια μείωση στο τοπικό πάχος της περιοχής, σε ποσοστό από 25% - 35%. Το λίπος που παραμένει στην περιοχή συμπτύσσεται κανονικά και ομοιόμορφα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι οι γύρω ιστοί παραμένουν ανέπαφοι κι αυτό γιατί ο λιπώδης ιστός είναι πιο ευαίσθητος στις επιπτώσεις του ψύχους, επομένως επηρεάζεται πρώτος.

Οι κεφαλές είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν ομοιόμορφη ψύξη σε 360 μοίρες, δηλαδή περιμετρικά ψύχουν στον ίδιο βαθμό τον ιστό κάτι που δε γίνεται με τις απλές κεφαλές κρυολιπόλυσης. Αυτό όμως αποτελεί και το κλειδί στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων. Ανάλογα με το αισθητικό πρόβλημα που υπάρχει, η κρυολιπόλυση μπορεί να εφαρμοστεί ως μονοθεραπεία (μόνο μία φορά στην περιοχή δηλαδή), ή μπορεί να χρειαστούν περισσότερες θεραπείες συνήθως τρεις (με συχνότητα μία φορά το μήνα). Η υποβληθείσα στη θεραπεία περιοχή, μειώνεται σε όγκο, μετά τις 20 μέρες από την εφαρμογή, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα φανεί σε 3 μήνες.

Δείτε εδώ το μοντέλο του μηχανήματος που χρησιμοποιούμε καθώς και μερικά από τα περιστατικά μας (φωτογραφίες πριν και μετά).

Αξιολογήσεις (0)
E.P. Dermacare Δερματολογικό Ιατρείο & Laser
Κάτι νέο ήρθε για εσάς!

Η αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας σας περιμένει να τη συναντήσετε και στο νέο μας Δερματολογικό Ιατρείο & Laser στο Περιστέρι. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

new