Η αποτρίχωση με laser, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια. Έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα ιδιαίτερα σε περιοχές με λευκό δέρμα και σκούρες τρίχες. Παρόλο που δεν ενδείκνυται τόσο σε χνοώδες τρίχωμα ή ξανθές τρίχες, στο κέντρο μας έχουμε καταφέρει εξάλειψη και αυτών των τριχών με συνδυασμό μηχανημάτων. Η διαδικασία είναι απλή και η συχνότητα της θεραπείας είναι περίπου μία φορά το μήνα. Οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι από 6-12 συνήθως και χρειάζεται μία επανάληψη κάθε εξάμηνο για κάποιο διάστημα. Μεγάλη σημασία και προσοχή χρειάζεται στην επιλογή του μηχανήματος, στη διάγνωση του φωτότυπου καθώς και στο χειρισμό του μηχανήματος. Στο ινστιτούτο μας χρησιμοποιούνται μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (Laser Alexandrite 755nm, Triple Laser Alexandrite 755nm + 808nm +1064nm, SHR) τα οποία έχουν άριστα αποτελέσματα σε όλα τα δέρματα και είδη τριχών. Όλο το προσωπικό είναι άριστα εκπαιδευμένο στη χρήση των μηχανημάτων ώστε να μεγιστοποιείται το αποτέλεσμα του laser στην αποτρίχωση.

Δείτε εδώ κάποια από τα μηχανήματα λέιζερ που διαθέτουμε στο χώρο μας και τα αποτελέσματα τους σε δικά μας περιστατικά (φωτογραφίες πριν και μετά).

Αξιολογήσεις (0)
E.P. Dermacare Δερματολογικό Ιατρείο & Laser
Κάτι νέο ήρθε για εσάς!

Η αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας σας περιμένει να τη συναντήσετε και στο νέο μας Δερματολογικό Ιατρείο & Laser στο Περιστέρι. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

new