Πρόκειται για μία τεχνολογία εστιασμένου μαγνητικού πεδίου που διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες των μυών. Η δράση του φτάνει τις 30.000 μέγιστες συσπάσεις στο 100% της μυϊκής ομάδας. Με την κινητοποίηση του μυ στο 100%, επιτυγχάνεται η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων, ενώ παράλληλα παρατηρείται μια τοπική λιποδιάλυση που προέρχεται από τον καταβολισμό των λιπαρών οξέων και την καύση λίπους μαζί και η οποία απελευθερώνει την ενέργεια που απαιτείται για τη σύσπαση των μυών που περιγράφουμε παραπάνω.

Είναι εγκεκριμένη θεραπεία από τον FDA και τον ιατρικό σύλλογο Αθηνών και αρχικά εφευρέθηκε για τους ασθενείς με ακράτεια. Οι ουρολόγοι την εφάρμοσαν σε ασθενείς με ακράτεια για την ενδυνάμωση των μυών της πυελικής χώρας. Ταυτόχρονα παρατηρήθηκε διόγκωση των γλουτών, έτσι η τεχνολογία αυτή γενικεύτηκε και για την εκγύμναση όλων των μυών. Τα πλεονεκτήματά της σε σχέση με τη φυσική άσκηση είναι ότι δραστηριοποιείται το 100% του μυ με αποτέλεσμα να μη χαλαρώνει ο μυς, ενώ με τη φυσική άσκηση δραστηριοποιείται το 70% του μυ και το 30% βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας-χαλάρωσης.

Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιούνται 30.000 συσπάσεις και σε 6 θεραπείες δύο ανά εβδομάδα επιτυγχάνουμε φανταστικά αποτελέσματα. Στη δεύτερη θεραπεία βλέπουμε ορατό αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κανένας πόνος, παρά μία αίσθηση σαν αυτή του έντονου μασάζ. Χαριτολογώντας, μπορούμε να πούμε ότι η αίσθηση φτάνει ως το κόκαλο, μιας και η ηλεκτρομαγνητική διέγερση έχει μεγαλύτερο βάθος διείσδυσης σε σχέση με την ηλεκτρική. Επίσης η τεχνολογία αυτή, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της φυσικής κατάστασης (δύναμη, ταχύτητα, αντίσταση). Αυξάνει τα επίπεδα ενδορφινών, των αυξητικών ορμονών και μειώνει τις ορμόνες του stress.

Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του χρόνιου πόνου σε διάφορες ορθοπεδικές παθήσεις, ενώ μπορεί να βοηθήσει έναν αθλητή να αυξήσει το επίπεδο της μυϊκής του δύναμης στους ανταγωνιστές μύες της κίνησης του αθλήματος που κάνει, χωρίς να χρειαστεί να περάσει περισσότερη ώρα στο γυμναστήριο.

Χρησιμοποιείται περισσότερο στους γλουτούς, κοιλιακούς και το στήθος. Επιτυγχάνεται ένα σμιλευμένο αποτέλεσμα με μια ανόρθωση των γλουτών και των κοιλιακών με ταυτόχρονη τοπική καύση λίπους.

Δείτε εδώ το μοντέλο του μηχανήματος που χρησιμοποιούμε καθώς και μερικά από τα περιστατικά μας (φωτογραφίες πριν και μετά).

Αξιολογήσεις (0)
E.P. Dermacare Δερματολογικό Ιατρείο & Laser
Κάτι νέο ήρθε για εσάς!

Η αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας σας περιμένει να τη συναντήσετε και στο νέο μας Δερματολογικό Ιατρείο & Laser στο Περιστέρι. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

new