Καθαρισμός προσώπου

2 ώρες • 40 ευρώ

Βαθύς καθαρισμός προσώπου, απαλλαγή από τα μαύρα στίγματα. Το δέρμα μετά τη θεραπεία είναι απόλυτα καθαρό, χωρίς κοκκινίλες και σημάδια.

Θεραπείες προσώπου

1 ώρα • Από 25 ευρώ

Ολοκληρωμένες θεραπείες προσώπου ενυδάτωσης, αντιγήρανσης, λεύκανσης, αντιοξείδωσης, σύσφιξης. Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρίας. Χρησιμοποιούνται 100% φυσικά καλλυντικά.

Ανάπλαση Προσώπου με Laser

1 ώρα • 65 ευρώ

Θεραπεία ανάπλασης με Laser και τη χρήση ενεργού άνθρακα. Η θεραπεία ενδείκνυται για σημάδια ακμής, ουλές, ραγάδες, ρυτίδες, δυσχρωμίες πανάδες και φωτογήρανση. Στην τιμή περιλαμβάνεται και δεύτερη συμπληρωματική αναπλαστική θεραπεία με μικρομοριακό υαλουργικό οξύ.

Μεσοθεραπεία μη ενέσιμη με Ραδιοσυχνότητες για Πρόσωπο και Σώμα

1 ώρα • Από 40 ευρώ

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αντιγήρανσης, ενυδάτωσης και ανάπλασης. Ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες και τα φωτογηρασμένα δέρματα. Χρησιμοποιούνται εξειδικευμένοι οροί ανάλογα με την περίπτωση για μέγιστα αποτελέσματα.

Χαλαρωτικό μασάζ

30 λεπτά • Από 25 ευρώ

Χαλαρωτικό μασάζ σώματος για απόλυτη ξεκούραση και ανακούφιση από μυοσκελετικόύς πόνους. Οι κινήσεις γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην υπάρξει καμία πιθανότητα κάκωσης ή άλλης βλάβης.

Κυτταρίτιδα

35 λεπτά • 20 ευρώ

Ουσιαστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας από μέσα προς τα έξω με την τεχνολογία της ενδοδερμίας. Από την τέταρτη με πέμτπη επίσκεψη διακρίνεται η διαφορά στην όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Αδυνάτισμα - Σύσφιξη

1 ώρα 30 λεπτά • 30 ευρώ

Ολοκληρωμένη θεραπεία για τοπικό ή ολικό αδυνάτισμα και σύσφιξη. Συνδυαστική θεραπεία με λεμφικό για καλύτερα αποτέλεσματα. Η θεραπεία γίνεται με μηχανήματα ενδοδερμίας και ηλεκτροθεραπείας

Laser Αποτρίχωση

Από 25 ευρώ

Laser αποτρίχωση με τεχνολογία SHR. Γίνεται σε όλες τις περιοχές προσώπου και σώματος. Ιδανικό για όλους τους τύπους τρίχας και δέρματος. Η θεραπεία γίνεται και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αξιολογήσεις (0)
E.P. Dermacare Δερματολογικό Ιατρείο & Laser
Κάτι νέο ήρθε για εσάς!

Η αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας σας περιμένει να τη συναντήσετε και στο νέο μας Δερματολογικό Ιατρείο & Laser στο Περιστέρι. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

new