Υψηλής ποιότητας φυσικά καλλυντικά δικής μας παραγωγής για το πρόσωπο το σώμα και τα μαλλιά.

Στο ινστιτούτο αισθητικής μας παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούνται φυσικά καλλυντικά προϊόντα, και οι θεραπείες που γίνονται είναι απόλυτα εξατομικευμένες, ώστε να ταιριάζουν με το εκάστοτε δέρμα.

Η Εύη Ζάρπα είναι αριστούχος απόφοιτη του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογίας του ΤΕΙ Αθήνας, ιδιοκτήτρια του ομώνυμου ινστιτούτου αισθητικής και καθηγήτρια αισθητικής.

Το ινστιτούτο αισθητικής Εύη Ζάρπα είναι ένα υπερσύγχρονο ινστιτούτο στην Ερμούπολη της Σύρου. Ένας αριστοτεχνικά διαμορφωμένος χώρος χαλάρωσης, υγείας και ομορφιάς.

Ανώδυνη, μη επεμβατική και Αποτελεσματική μέθοδος για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με κρουστικούς υπέρηχους. Χτυπάει με ακρίβεια τα ινώδη τοιχώματα της κυτταρίτιδας όλων των σταδίων δίχως να προκαλείται βλάβη στους γύρω ιστούς και το δέρμα.

Πρόκειται για μία τεχνολογία εστιασμένου μαγνητικού πεδίου που διεγείρει τους κινητικούς νευρώνες των μυών. Η δράση του φτάνει τις 30.000 μέγιστες συσπάσεις στο 100% της μυϊκής ομάδας.

Cavitation: Το Cavitation είναι μία νέα επαναστατική τεχνολογία που μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).

Η κρυολιπόλυση είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους, χωρίς χειρουργείο. Πρόκειται για μια μέθοδο που εφαρμόζεται για περισσότερο από δέκα χρόνια, εγκεκριμένη από το FDA της Αμερικής.

Το λεμφικό μασάζ είναι ένας ιδιαίτερος τύπος μασάζ με πολύ καλά αποτελέσματα σε όσους παρουσιάζουν κατακράτηση υγρών, λαμβάνουν συστηματικά φάρμακα, είναι παχύσαρκοι, ή έχουν οιδήματα.

Απαλλαγείτε από τα ψωμάκια και την κυτταρίτιδα με φυσικό τρόπο. Το μασάζ κυτταρίτιδας και αδυνατίσματος, το οποίο εφαρμόζεται στο χώρο μας, γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, δεν προκαλεί μώλωπες και συνδυάζεται κατάλληλα με άλλες θεραπείες ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το hot stone massage, αποτελεί μία πανάρχαια μέθοδο μάλαξης, η οποία διατηρείται αναλλοίωτη ως τις μέρες μας, χάρις τις μοναδικές ευεργετικές της επιδράσεις.

Μία από τις θεραπείες του ινστιτούτου μας στη Σύρο, είναι η ρεφλεξολογία. Το μασάζ των αντανακλαστικών ζωνών, έχει πολλαπλά οφέλη, ξεκουράζει τα πόδια, προκαλεί ευεξία και επηρεάζει θετικά όλα τα συστήματα του οργανισμού.

Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης, ξεκούρασης και απαλλαγείτε από τους συνήθεις μυοσκελετικούς πόνους που οφείλονται στην καθιστική ζωή και τις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Η ριζική, ηλεκτρική ή αλλιώς αποτρίχωση με βελόνα, είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος ριζικής αποτρίχωσης. Θεωρείται καλύτερη και από το laser ή το IPL, μιας και είναι η μόνη μέθοδος που αντιμετωπίζει τις λευκές τρίχες αποτελεσματικά.

Η αποτρίχωση με laser, είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη τα τελευταία χρόνια. Έχουν μεγάλη αποτελεσματικότητα ιδιαίτερα σε περιοχές με λευκό δέρμα και σκούρες τρίχες.

Η αποτρίχωση με κερί είναι η συνηθέστερη μέθοδος αποτρίχωσης για χέρια και πόδια. Μπορεί να διαρκέσει έως και 4 εβδομάδες και περίπου στην 4η με 5η χρειάζεται επανάληψη.

Η βιολογική αποτρίχωση ή ενζυμική αποτρίχωση, είναι κατάλληλη κυρίως για το χνούδι. Χρησιμοποιείται στις περιοχές του προσώπου, για του άνω χείλους, την κοιλιά και τη μέση.

Σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες. Πανίσχυρη θεραπεία επαναφοράς του οβάλ του προσώπου μέσω διέγερσης των ινοβλαστών για αύξηση παραγωγής ινών ελαστίνης και κολλαγόνου.

Θεραπεία ανάπλασης με Laser και τη χρήση ενεργού άνθρακα. Η θεραπεία ενδείκνυται για σημάδια ακμής, ουλές, ραγάδες, ρυτίδες, δυσχρωμίες πανάδες και φωτογήρανση.

Η υδροδερμοαπόξεση είναι μία μη επεμβατική αλλά ιδιαίτερα αποτελεσματική θεραπεία 5 σταδίων και τριπλής δράσης.  Είναι θεραπεία βαθύ καθαρισμού προσώπου με οξέα φρούτων ή βιταμίνες και έχει ως αποτέλεσμα την ταυτόχρονη αφαίρεση των νεκρών κυττάρων...

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία για γέμισμα ρυτίδων. Χρησιμοποιούνται ειδικοί οροί μεσοθεραπείας με υαλουρονικό οξύ και άλλα συστατικά, οι οποίοι διεισδύουν στην επιδρμίδα με τη βοήθεια του ρόλλερ.

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι μια αισθητική περιποίηση κατά την οποία αφαιρούμε από την επιδερμίδα τη ρυπαρότητα και τα μαύρα στίγματα.

Υπέρηχος προσώπου για βαθειά απολέπιση. Πάλλεται 28.000 φορές ανά δευτερόλεπτο και χαρίζει μοναδική βελούδινη απαλότητα στο δέρμα.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους. Ειδική αντιρυτιδική και συσφικτική θεραπεία προσώπου και λαιμού. Οι ειδικές κεφαλές αναρρόφησης στο σημείο επαφής με το δέρμα, κάνουν δερμοαπόξεση με τη χρήση σκόνης διαμαντιού. 

Βαθύς καθαρισμός προσώπου, απαλλαγή από τα μαύρα στίγματα. Το δέρμα μετά τη θεραπεία είναι απόλυτα καθαρό, χωρίς κοκκινίλες και σημάδια.

Στο ινστιτούτο αισθητικής μας παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Χρησιμοποιούνται φυσικά καλλυντικά προϊόντα, και οι θεραπείες που γίνονται είναι απόλυτα εξατομικευμένες, ώστε να ταιριάζουν με το εκάστοτε δέρμα.

E.P. Dermacare Δερματολογικό Ιατρείο & Laser
Κάτι νέο ήρθε για εσάς!

Η αξεπέραστη ποιότητα των υπηρεσιών μας σας περιμένει να τη συναντήσετε και στο νέο μας Δερματολογικό Ιατρείο & Laser στο Περιστέρι. Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας!

new